Нормативни документи

Вход в систематаПотребители на линия

Членове : 744
Съдържание : 141
Препратки : 1
Брой прегледи на съдържанието : 285473
Начало

Във връзка с обявеното извънредно положение на територията на Република България, свързано с разпространението на COVID-19 в световен мащаб, Ви информираме, че  до 12.05.2020 г. учебните занятия се прекратяват.

Актуалната информация ще получавате както досега - от сайта на училището и от класните ръководители.

 

ИНФОРМАЦИЯ

Във връзка с препоръките на Националния оперативен щаб на територията на Република България, свързани с разпространение на C0VID-19 в световен план, се обръщаме към всички ученици, родители, учители и други педагогически специалисти:

1. Уважаеми ученици, предвид опазване на здравето Ви, следва да ограничите максимално достъпа си до обществени места, в които има струпване на хора. Добре е да избягвате физическия контакт при среща с връстници и други хора, от типа близко общуване, ръкостискане, прегръдка. Приканваме Ви да използвате активно средствата за лична хигиена, които са осигурени от семейството Ви като ръцете се мият или се дезинфекцират периодично. Оставането вкъщи ще ограничи възможността за заразяване и предаване на вируса. Времето у дома може да бъде успешно използвано от Вас за упражняване на преподадени вече уроци, както и за запознаване с учебно съдържание, което Вашите учители ще ви предоставят по различни канали: чрез обучителни платформи, имейли, групи в социални мрежи и др..

2. Уважаеми родители, вярваме, че е Ваша първостепенната грижа и отговорност да подготвите децата си, като им осигурите лични предпазни средства. Сигурни сме, че като отговорни родители ще следите за здравословното състояние на своето дете и при най-малко съмнение за влошаване на здравето му, ще му осигурите нужната медицинска помощ. Разчитаме на подкрепата Ви в усилията ни да мотивираме децата да се запознават с учебното съдържание, предоставено им по различни канали от учителите в нашето училище. Предвид дългия период на преустановени учебни занятия, се надяваме, че макар и от дистанция, комуникацията с училището и възможността за усвояване на знания, няма да бъдат прекъснати.

3. Уважаеми ученици, родители и учители, за да гарантираме Вашето здраве се ограничава достъпът до сградата на ОУ „Свети Иван Рилски“, град Хасково до второ нареждане. За целта са предприети действия за изпълнение на дейностите по начин, минимизиращ личните контакти, а именно използване на всички технически възможности за заявяване и получаване на услугите по електронен път чрез електронната поща: ou_rilski@abv.bg..

ОУ „Свети Иван Рилски“, град Хасково, община Хасково, област Хасково